Burun Dolgusu Öncesi Ağrı Kesici Önerileri

Burun dolgusu için ağrı kesici ilaç - Burun dolgusu için ağrı kesici - Burun dolgusu sonrası ağrı için öneriler - Burun dolgusu öncesi kullanılan ağrı kesici ürünler - Burun dolgusu sonrası kullanılan ağrı kesici ürünler
Burun dolgusu için ağrı kesici ilaç - Burun dolgusu için ağrı kesici - Burun dolgusu sonrası ağrı için öneriler - Burun dolgusu öncesi kullanılan ağrı kesici ürünler - Burun dolgusu sonrası kullanılan ağrı kesici ürünler / Görsel kaynağı: View Beautiful Girl Face Wallpaper

Burun dolgusu iğneler kullanılarak yapılmaktadır ve ağrı miktarı çok olmasa da, kişiden kişiye değişen miktarlarda uygulama esnasında ağrı ortaya çıkabilir.

İşlem esnasında EMLA krem gibi lokal anestezik içeren ilaçları deri üzerine sürmeyi tercih ediyorum. Bu krem fazla miktarda sürüldüğünde, cilt nemlenmesinde artma ve ince çizgilerin o anda daha az görülür hale gelmesine neden olabilir.

Uygulama bölgesine lokal anestezik enjeksiyonu yapılması ise, çok saha fazla ödeme ve eksik dolgu uygulama yapılmasına neden olabilmektedir.

Burun dolgusu yapılırken kalın iğneler kullanıldığında, işlem sonrasında ağrı, morluk, şişlik miktarında artma ortaya çıkabilmektedir.

Burun dolgusu sonrasında soğutma jelleri ile soğuk kompres yapılabilir ve yine sadece dolgunun yapıldığı gün ağızdan basit anti inflamatuar özellikle ağrı kesici tabletler kullanılabilir.






​​





Dr. Murat Enöz
KBB & BBC Uzmanı (MD, Otorhinolaryngology, Head and Neck Surgeon - ENT Doctor in Istanbul)

Muayenehane (Private Office):
Adres (Address): İncirli Cad., No:41, Kat:4, Dilek Pastanesi Üstü (Dilek Patisserie Building), Posta kodu: 34147, Bakırköy - İstanbul
Randevu Tel (Appointment Phone): 0212 561 00 52
Cep tel (Mobile phone): (+90) 533 6550199
Fax: (+90) 212 542 74 47

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dudak Dolgusu Sonrasında Şişliği Azaltmak İçin Öneriler

Burun Dolgusu Fiyatı 2022 (Güncellendi!)

Burun Dolgusu ile İlgili Sık Sorulan Sorular ve Cevapları