Sauna ya da Sıcak Uygulama Burun Dolgusunu Etkiler mi?

Burun dolgusu sonrası saunaya gidilebilir mi? Sıcak ortam burun dolgusunu etkiler mi? - Burun dolgusu sıcaktan etkilenir mi? - Burun dolgusu sonrasında saunaya gidilebilir mi? - Burun dolgusu sonrası buhar banyosuna girilebilir mi?
Burun dolgusu sonrası saunaya gidilebilir mi? - Sıcak ortam burun dolgusunu etkiler mi? - Burun dolgusu sıcaktan etkilenir mi? - Burun dolgusu sonrasında saunaya gidilebilir mi? - Burun dolgusu sonrası buhar banyosuna girilebilir mi? / Görsel kaynağı: Beneficios de tomar un baño de vapor
Burun dolgusunun vücut metabolizması ya da dış ortam sıcaklığından etkilenmesi konusunda yeterli bilimsel çalışma yoktur. Bununla birlikte, dolgunun uygulandığı bölgeye sıcak uygulaması yapılması, bu bölgede kanlanma artışına ve dolgunun daha hızlı metabolize edilmesine neden olabilir. Bununla birlikte, burun dolgusu yapıldıktan hemen sonrasında, sauna ya da hamama gidilmesi, uygulama bölgesinde ödem artışına neden olabilmektedir. Saunalardaki sıcaklıkların, lokalize burun deri altında sıcaklık artışını sağlayamayacağı ve lokal sıcak uygulama kadar etkili olamayacağını savunan yabancı web siteleri mevcut (kaynak: Radiesse will unlikely be affected by daily Sauna). Saunadaki sıcaklığın, deriyi yakacak kadar yüksek olmadıkça dolguyu etkileyemeyeceği savunulmaktadır. Aynı şekilde buhar banyosu da, sıcaklık yükseldikçe burun dolgusunun erimesini etkileyebilir.





​​






Dr. Murat Enöz, Kulak Burun Bogaz Hastalıkları & Baş ve Boyun Cerrahisi Uzmanı

Muayenehane:
Adres: İncirli Cad., No:41, Kat:4, Dilek Pastanesi Üstü, Posta kodu: 34147, Bakırköy - İstanbul
Randevu Tel: (0212) 561 00 52
Cep tel: (+90) 0533 6550199
Fax: (0212) 542 74 47
  
http://www.kulakburunbogaz.info/Op.Dr.Murat-Enoz-Kulak-Burun-Bogaz-Uzmani.vcf linkinin üzerine tıklayarak vCard (VCF Dosyası)' nı açın ve otomatik olarak Dr.Murat Enöz telefon, fax, Email WhatsApp numarası ve adres bilgileri telefonunuza kaydolsun!
Murat Enoz, MD, Otorhinolaryngology, Head and Neck Surgeon - ENT Doctor in Istanbul

Private Office:
Address: İncirli Cad. No:41, Kat:4 (Dilek Patisserie Building), Postal code: 34147, Bakırköy - İstanbul
Appointment Phone: (+90) 212 561 00 52 
Cell phone: (+90) 533 655 01 99
Fax: (+90) 212 542 74 47

Automatically Dr.Murat Enöz's telephone, fax number, Email, WhatsApp number and office address will be saved on your mobile phone after the clicking on the link of http://www.kulakburunbogaz.info/Op.Dr.Murat-Enoz-Kulak-Burun-Bogaz-Uzmani.vcf with openning the vCard (VCF File)!

 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dudak Dolgusu Sonrasında Şişliği Azaltmak İçin Öneriler

Burun Dolgusu Fiyatı 2022 (Güncellendi!)

Burun Dolgusu ile İlgili Sık Sorulan Sorular ve Cevapları